ast-suspension technology

AST-vaimentimet tehdään Hollannin Valkenswaardissa.  AST:n juuret ovat syvällä moottoriurheilussa ja niillä on voitettu kilpa-areenoilla ympäri maailmaa.

Jokainen vaimennin kasataan käsityönä ja yleensä tilauksesta, joten toimitukseen on varattava aikaa 4-6 viikkoa.  80% osista valmistetaan omassa konepajassa. Oma tuotanto mahdollistaa joustavan tuotekehityksen ja helpottaa laaduntarkkailussa.  Huipputekniikalla varusteltu tehdas valmistaa osia ja prototyyppejä myös muutamille muille high end brandeille.

AST:n vaimentimilla on voitettu kilparadoilla ympäri maailmaa ja mikä huomattavaa, myös kaikki ns katukäyttöön tarkoitetutmallit on tehty samalla korkepaine/monotubetekniikalla ja aivan samoista osista, kuin kilpavaimentimetkin. Näinhän asia ei ole esimerkiksi KW:n, Konin, tai Bilsteinin katuversioiden kohdalla.

Näiden merkkien varsinaiset racing-tuotteet poikkeavat huomattavasti katuversioista.Maahantuomme, huollamme,sekä teemme tarvittaessa kaikki muutostyöt AST-tuotteisiin. Alkuperäisillä osilla, sekä tehtaan standardeilla.

Hyväkin vaimennus on kokonaisuus, jossa myös jousella on ratkaiseva rooli. AST Suspension käyttää ainoastaan maineikkaan Hollantilaisen jousivalmistajan, silicon chrome teräsksestä, valmistettuja jousia. Näiden jousien vakioiden tuotantotoleranssi on 1%, joka takaa, että jousi on aina yhdenmukainen parinsa kanssa. Lisäksi jousivakio säilyy samana käytännössä koko elinikänsä.

Katso AST Suspension Technology esittelyvideo alta