HUIPPUTUOTTEET AMMATTITAITOINEN-  HYVÄ PALVELU

M-PRO RACING on laajan, omakohtaisen kilpailukokemuksen omaavien Juha ja Mikko Heinon yritys.

M-PRO RACING

M-PRO RACING on laajan, omakohtaisen kilpailukokemuksen omaavien Juha ja Mikko Heinon yritys.

Oman teamin pyörittämisen ohella olemme tehneet jo yli kymmenen vuotta yhteistyötä monen alan huippuosaajan ja huipputeamien kanssa. Mm AST:n perustajan Piet Kreeftin ja Madeno Racinging Holland, alustaspesialistin Leo van der Madenin kanssa. www.madenoracing.com

Huipputuotteet ja palvelu

Minkä myymme, sen osaamme myös asentaa ja tarvittaessa huoltaa. Hoidamme myös kaikki myymiemme tuotteiden mahdolliset takuu ym asiat Suomessa. Käytössämme on alan huippulaitteet tarkkojen mittausten tekemiseen. Mm Roehrig iskunvaimennin dynamometri, Longacre digitaalinen jousivaaka, uudenaikaiset 3D-suuntauslaitteet, Longacre kulmapainovaat, sekä täsmälliseen asennukseen tarvittavat set up pöydät.

Kokemusta käyttöösi - ole hyvä

Juha aloitti rallihommissa ehkä jo liiankin kauan sitten. Parhaat saavutukset on koettu kartturin jakkaralta käsin. Muutama huima vuosi nuoren Kimmo Vainion kyydissä tuotti mm Junioreiden SM-pronssia 1993. 1995 pantiin Juhan kypärä naulaan ja aloitettiin Mikon kanssa vähän vakavammin jo vuonna 1988 alkaneen karting- harrastuksen parissa ja sillä tiellä ollaan vieläkin. Lisätietoa löydät sivustolta www.mikkoheino.com , tai klikkaa tästä Mikon kilpa CV .Kisojen lisäksi Mikko on ajanut tuhat määrin testikierroksia eri autoilla kymmenillä Eurooppalaisilla GP-areenoilla ja tietysti myös kaikilla Suomen radoilla.

Testausapua ja ajovinkkejä

Tarvittaessa voimme tulla radalle myös testausavuksi, tai jos haluat ammattikilpa-autoilijan vinkkejä ajotaitojesi kehittämiseen, niin tarjoamme Mikon avuksi siihenkin.Ota yhteyttä joko sähköpostilla, tai puhelimitse, niin katsotaan miten voimme palvella.