Valitse tuotemerkki

VALIKOIDUT HUIPPUTUOTTEET

M-PRO RACING palvelee asiakkaitaan kaikissa alusta-asioissa. Kadulle, tai radalle, vaatimustasomme on sama, tarjota aina paras kokonaisratkaisu tarpeisiin ja budjettiin nähden.

M-PRO RACING on AST, INTRAX, MCS, MOTON ja M-PRO RACING jousien maahantuoja, sekä valmistajien valtuuttama huolto- ja asennuspiste.Maahantuomme myös eurooppalaisia AST-madallusjousisarjoja, sekä M-Pro Racing kilpajousia.

Kaikki tuoteneuvonta, säätö, huolto, sekä maahantuomiemme tuotteiden takuuasiat hoituvat suoraan meidän kanssamme.Omakohtainen, laaja kilpailukokemus, sekä hyvät suhteet valmistajiin antavat lujan pohjan toiminnallemme.

Vankan tietotaidon lisäksi meillä on käytössämme ammattitason laitteet huoltojen ja säätöjen tekemiseen. Kaiken merkkiset vaimentimet voimme tarkistaa Roehrig-dynamometrillämme. Jousien mittaukset tehdään tarkalla Longacre digitaalimittalaitteella.

Teemme myös alustojen ja madallusjousien asennukset ammattitaidolla ja parhailla välineillä. Pyöränkulmat säädämme nykyaikaisella 3D-laitteella ja punnitsemme myös kulmapainot.      

Olemme myös käytettävissä auton testausapuna, sekä nopean ajon valmennuksessa. Tuhansien kierrosten kokemuksella, sekä Suomen, että euroopan kaikilta isoimmilta radoilta.